5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR شیرازی شو

5 Essential Elements For شیرازی شو

5 Essential Elements For شیرازی شو

Blog Article

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب backlinkرونوشت نشانی حاشیه  

سلام دوستان در مصرع چهارم با توجه به اینه در بعضی نسخ به جای خوبرویان ماه رویان امده است و باتوجه به اینکه حافظ بسیار از ارایه ایهام اسفاده میکند احتمال ندارد که ماه رویان درست تر باشد چون در اون صورت با مهر ایهام تناسب ایجاد میکند؟

فضای زیبای مناسب عکاسی و محیط آرام این کافه سبب شهرت و محبوبیت آن شده است. فضای روباز کافه باغ برکه دارای آلاچیق‌هایی است که در میان درختان بلند و سرسبز قرار گرفته‌اند. سالن کافه نیز با برخورداری از دیوارهای شیشه‌ای، فضایی بسیار دل‌باز و روشن دارد و با انواع صندلی و مبلمان راحتی چیدمان شده است.

زیرا در مسائل مادی عقب می افتد در حالیکه اگر بدانیم نه تنها او از دیگران عقب نیفتاده است بلکه به راه درست راهنمایی شده و از دیگران پیشی گرفته است .

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب connectionرونوشت نشانی حاشیه  

این غزل تراوشات فکری شاعر پس از دریافت پیغامها و امیدواری او به بازگشت به شیراز سروده شده و ایهامات آن کاملاً بازگو کننده این مطلب است. حافظ قدسی در بیت چهارم بر رویکلمه ( بوی زلفت) کلمه کفر را علاوه نموده ودر حاشیه توضیح داده که چون زلف در اصطلاح ، عبارتست از کثرت شئونات و اعتبارات ، مانع از مشاهده نور وحدت است.

مجتمع مشیر از مراکز تجاری تفریحی فرهنگی تازه تاسیس و اولین بازار تخصصی مادر و کودک در شیراز به شمار می‌رود. حضور نمایندگان اصناف مختلف همچون پوشاک، check here بهداشتی آرایشی، آموزش و سرگرمی، ورزشی، دکوراسیون و لوازم‌خانگی و هایپرمی، مجموعه مشیر را به مرکز جامعی برای خرید تبدیل کرده‌ است.

 استفاده از پیست اتومبیلرانی برای بانوان و آقایان میسر است و این تجربه هیجان‌انگیز نیاز به ارائه گواهینامه رانندگی ندارد.

معشوق بارندی خیال ِ خودرا به عیّاری شب رو وتند وتیز تشبیه کرده که به سرعت برذهن ِ عاشق نفوذ می کند وهیچ چیز نمی تواند مانع ازنفوذ اوشود.

replyپاسخگویی به این حاشیه flagگزارش حاشیهٔ نامناسب website linkرونوشت نشانی حاشیه  

حسین صفری در ‫۸ سال و ۳ ماه قبل، پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ساعت ۱۲:۰۶ نوشته:

ُلام خدمت دوستان. آیا در بیت چهارم واژه ی بو ایهام دارد یا تنها به معنای رایحه است؟

پس حافظ از زبانِ انسان عجول به همان بیت دوم باز میگردد و جویای زمان مصالحه میگردد تا حضور دایم را رقم بزند و دلدار  پاسخ میگوید که راز خود را با کس مگوی تا وقت آن فرا رسد. یعنی که با اظهار و گفتگو در این باره با دیگران به ذهن رفته و راه را طولانی تر میکنی، پس تا آن زمان و رسیدن به حضورِ دایم که فنا شدن در معشوق است، بدون توجه به ذهن و امورِ بیرونی روی خود کار کن تا سرانجام صلح و دوستیِ آغازین بار دیگر برقرار گردد.

به نظر حقیر کلمه ی(اوت)که بر سرش اختلافاتی پیش اومده به صورت (پرش ضمیر)هست پرش ضمیر زمانیه که ضمیر متصلی برای یک کلمه به کلمه ی دیگری بچسبه مثلا سعدی میگه:(چون مجمری پر آتشم کز سر دخانم میرود)که در اینجا ضمیر متصل(م)که به دخان چسبیده در اصل برای کلمه ی سر هست و درستش این شکلیه:( چون مجمری پر اتشم کز سرم دخان می رود) یا مثلا حافظ میگه:(ناگهش سیل فنا نقش امل باطل کرد)که درستش این گونه هست:ناگه سیل فنا نقش املش باطل کرد) و ضمیر متصل(ش)در اصل باید یه امل بچسبه در ادبیات نیز اینگونه ابیات را بسیار داریم.

Report this page